Zamieszczone przez b707
rkb odebrał furę :)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Dzisiaj odebralem swój nowy nabytek z salonu Z&Z i moge powiedziec ze:
- Poszlo szybko (auto dostepne od reki), nic nie musialem zalatwiac tylko podpisac papiery, co bylo dla mnie istotne bo mam teraz wazniejsze sprawy na glowie
- dobra cena (jest rabat dla ocp)
- fachowo, miło, profesjonalnie, nie czulem sie jakby ktos mi sprzedawal worek kartofli
- dodatkowo dostalem "opiekuna" (to taka inicjatywa salonu) ,,, problemy, przeglady, serwis, zapytania zglaszam do jednego czlowieka, ktory pilotuje historie serwisowa auta, pod jeden nr telefonu co ma jak mi powiedziano usprawnic relacje klient / aso, wg mnie fajny pomysl, mam nadzieje ze rownie dobrze bedzie w praktyce
takze jak narazie jestem bardzo zadowolony, zarówno z zakupu jak i podejscia do klienta. Z serwisem poprzedniej octavii tez nigdy nie bylo zadnych zgrzytow, oby tak dalej
-
-
szkoda, foty beda, tylko musze szkodnika umyc, bo podniecilem sie jak pedofil w disneylandzie, pojechalem sie docierac w trase i juz mam na masce przeglad wszystkich owadow zamieszkujacych nasze lasy + czerwone plamy po nazartych komarach ktore w ten sposob zakonczyly swoj zywot
co do silnika padlo na niesmiertelne, bezproblemowe BSE (cena :!: )i mimo obaw jezdzi sie fajnie, porowanie do O1 nie ma sensu bo to inna liga
Komentarz
-
Komentarz